Ir al contenido

Documat


Enological and viticultural practices impacting Saccharomyces cerevisiaestrains and yeast species biodiversity in vineyards

  • Miguel de Celis [1] ; Javier Ruiz [1] ; Alejandro Alonso [1] ; Domingo Marquina [1] ; Eva Navascués [2] ; M. Ángeles Gómez-Flechoso [3] ; Ignacio Belda [4] ; Antonio Santos [1]
    1. [1] Universidad Complutense de Madrid

      Universidad Complutense de Madrid

      Madrid, España

    2. [2] Pago de Carraovejas, S.L., Camino de Carraovejas, s/n, 47300 Peñafiel, Valladolid, Spain
    3. [3] Department of Biodiversity, Ecology and Evolution. Unit of Biomathematics.
    4. [4] Biome Makers Spain, Paseo de Belén 9, 47011 Valladolid, Spain
  • Localización: Abstracts Book: International Congress on Grapevine and Wine Sciences, 2018, pág. 118
  • Idioma: inglés
  • Enlaces

Fundación Dialnet

Mi Documat

Opciones de artículo

Opciones de compartir

Opciones de entorno